Távol a világ zajától

Csend és nyugalom

Surány
65 m2
540 m2
Elhelyezkedés

Lakjon ott, ahol mások nyaralnak

Élvezze a Szentendrei-sziget páratlan adottságait és lehetőségeit, építse újra kapcsolatát a természettel. Sétáljon vagy kerékpározzon a sziget vadregényes erdeiben, árvalányhajas buckáin, mártózzon meg a Dunában a kavicsos vagy homokos strandok egyikén, a Pilis hegység pedig számtalan túraútvonallal várja, de kiváló kiinduló pont a Dunakanyarral való ismerkedésre. Gépkocsival könnyen és gyorsan megközelíthető Szentendre történelmi belvárosa vagy a skanzen, a Visegrádi vár és a bobpálya, az Esztergomi bazilika és az Aquasziget, vagy akár a Leányfalui termálfürdő és Budapest is csupán 30 kilométerre van.

A településen minden adott amire a családoknak szüksége lehet – óvoda, iskola, védőnő, orvosirendelő, rendezvényközpont.

Beosztás

Szobák

A bejáraton a nappaliba lépünk, ahonnan külön-külön helyiségekben a főzőfülke és a fürdőszoba nyílik, az emeltre lépcsőn keresztül juthatunk, ahol két hálószoba van, valamint egy tároló helyiség, mely wc kialakítására is lehetőséget kínál.

Földszint

Emelet

Étel & Ital

Közeli lehetőségek és házhozszállítás

Pár perc séta

a Surányi Büfé a Napsugártéren, ami minden nap 11:00-19:00 között van nyitva. Egytál ételek, lángos, palacsinta. Házhozszállítás a +36-20-924-2130-as telefonszámon keresztül.

Pázsit tó étterem és Pizza

szintén csak pár perc séta, minden nap 9:00-19:00 között van nyitva és tőlük menüt is lehet rendelni. A heti étlap a Facebook oldalukon elérhető. Telefonszámuk: +36-70-373-5013

Bevásárlás

szempontjából a Tahitótfalui TESCO a legközelebbi hipermarket, de szintén pár perc sétára a Duna parton is van egy kisbolt és trafik, ami minden nap – ünnepnapokon is -, 6:30-21:00 között van nyitva.

Információk

Pócsmegyer-Surány területén, Lke-2 területen kínálunk eladásra egy 540 négyzetméteres telken lévő, bruttó 40 négyzetméter alapterületű, plusz tetőtér beépítéses, kivett lakóház udvar besorolású ingatlant. Szélessávú-internet, víz, gáz, villany és csatornával ellátott épületet 2008-ban újították fel, ekkor az alsó szint teljesen új burkolatot kapott és a nappali jól szigetelt nyílászárókat, valamint új cseréptetőt. Az emelet 2010-ben lett felújítva, ekkor a tetőbe 10 cm szigetelés tettek gipszkarton burkolat alá, a padlóra linóleum került és új nyílászárókat építettek be – valamint egy wc kézmosó hely kialakítására került sor, mely azonban később megszüntetésre került, de bármikor visszaállítható a funkciója. A ház fűtése jelenleg konvektorral van megoldva, a meleg vizet pedig külön villanyórán táplált villanybojler biztosítja. Parkolási lehetőség az udvaron is lehetséges, a hátsó kertben pedig egy 6 nm-es tároló is található. Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonjogú, csok és hitelképes.

A településen óvoda, iskola, védőnő, orvosi rendelő, könyvtár és számos rendezvények otthont adó központ található, a közeli településen pedig gyakorlatilag mindennemű szükséglet kielégíthető – gazdabolt, hentes, zöldséges, Tesco, CBA, stb A Szentendrei-sziget több irányból is megközelíthető; egyrészt a Tildy Zoltán hídon keresztül, másrészt autóskompon Dunakeszi, Szentendre, valamint Vác irányából és személykompon Gödről, Leányfaluról, valamint Szentendre belvárosából.

Irányár:  45.900.000.- HUF

Programok

Lehetőségek és közeli látnivalók

Legyen szó aktív kikapcsolódásról, városnézésről, természetjárásról vagy csak arról, hogy elvonulna és ki se mozdulna, mi segítünk Önnek az alábbi programokkal, információkkal.

Túrázás

A Szentendrei-sziget önmagában is kínál kirándulási lehetőséget, a Kisoroszi szigetcsúcsot ugyan csak edzettebb túrázóknak ajánlom – 17 km csak oda -, de Szigetmonostor alatt elterülő erdő, barátságos távolságban húzódik és ha valaki elég mélyen hatol be a sűrűbe, akkor igen nagy eséllyel találkozhat nyúllal, őzzel, muflonnal, de még aranysakállal is, hogy azt a 200 madárfajt ne is említsem.
Vörös-kő
Prédikálószék
Lajosforrás
Rám-szakadék

Helyi események
Kérdése van?

Hívjon bizalommal!

 

Vagy küldjön e-mailt

+36 70 410 7275
2017 Pócsmegyer-Surány Körte utca 3.